Koronavirus  COVID-19 leviää maailmalla ja Suomessa pelottavan suurella nopeudella.  Tämän johdosta joudumme tekemään varotoimenpiteitä viruksen leviämisen ehkäisemiseksi ja työntekijämme turvallisuuden lisäämiseksi.   Työntekijämme noudattavat erittäin tarkkaa käsihygieniaa ja tarvittaessa käytämme suojahanskoja sekä hengityssuojaimia.  Pidämme asiakkaisiin ja toisiimme nähden riittävän pitkän turvavälin (2m).  Hoidamme kiirelliset korjaukset huollettavissa kohteissa mahdollisimman normaalisti, mutta asiakkaiden tulee pyrkiä antamaan työntekijöillemme sekä alihankkijoillemme turvallinen työympäristö.  Mahdollisuuksien mukaan asiakkaan tulee poistua asunnosta/liiketilasta, tai ainakin mennä toiseen huoneeseen korjauksen ajaksi.

Asiakkaiden on erityisen tärkeää ilmoittaa työtilausta tehdessä mahdollisesta tartunnasta tai karanteenista.  Mahdollisissa sairastapauksissa korjaukset suoritetään erityistä varovaisuutta noudattaen mahdollisesti erityisammattiliikettä käyttäen.  Nämä  poikkeukselliset työt  ratkaistaan yhdessä taloyhtiön- tai kiinteistön edeustajan kanssa.

Tapaamiset ja palaverit siirretään myöhemmäksi ajankohdaksi. Muut asiat pyritään hoitamaan puhelimitse tai sähköpostin välityksellä.  Pyydämme välttämään turhia käyntejä toimistollamme.  Jos kumminkin tulet asioimaan kanssamme, niin käsien pesu wc:ssä sekä käsidesin käyttö ennen kontaktia meidän henkilökuntaamme.

Siivoustyössä koronaviruksen leviämisen ennaltaehkäisevät toimenpiteet vievät normaalia pidemmän työajan. Tämä voi johtaa siivousvälien hetkelliseen pidennykseen.

Kiitämme ymmärryksestä ja yhteistyöstä.

Kategoria Yleinen

fiFinnish