KIINTEISTÖNHOITOA YLI 30. VUODEN KOKEMUKSELLA.

Selco Oy

Selco Oy:n työntekijät omaavat laajan kokemuksen ongelmien ratkaisemisesta. He osaavat auttaa, oli ongelmasi sitten rappukäytävän palanut polttimo tai vesivuoto kylpyhuoneessa. He ehtivät myös vaihtaa asukkaiden kanssa muutaman sanan ja tervehtiminen on itsestäänselvyys.  Ulkoalueryhmämme luovat lumen, hiekoittavat kun on liukasta ja harjaavat hiekat pois kun kevät taas koittaa. Me laitamme liput salkoon liputuspäivinä, huolehdimme pihaistutuksista niin sovittaessa ja pidämme nurmikot siistinä.

Puhtaus ja siisteys luovat hyvän mielen ja rauhallisen ympäristön

Kodin ja liikehuoneiston ympäristö on tärkeä tekijä luotaessa viihtyisää ja siistiä mielikuvaa niin asukkaille kuin asiakkaillekin. Puhtaus ja siisteys luovat hyvän mielen ja rauhallisen ympäristön. Siivouspalvelumme pitää asuin- ja liikekiinteistöt siisteinä. Kauttamme on saatavilla myös erikois- ja suursiivoukset.

Palvelumme

KiinteistöpalvelutAsiakaspalveluMuut palvelut
Huoltomiespalvelut
Tekninen huolto
Vihertyöt
Remontti- ja korjauspalvelut
Siivouspalvelut
LVI- ja sähkötyöt
Lumityöt
Harjakonepalvelut
Puunkaadot
Ilmanvaihtosuodattimet
Päivystys 24H
IV-huollot ja suodattimet
Vikailmoitukset
Muuttoilmoitukset
Autopaikkavaraukset
Avaintilaukset
Saunavuorot
Huoneistoremontit
Paine- ja imuautot
Kattotyöt
Painepesut
Kantojen jyrsintä
Kaivuupalvelut
Jätelavat
Teollisuusalueiden kunnossapito
Parvekelasien tummennus

Tekniset palvelut auttavat kun kiinteistösi tarvitsee putkimiestä, sähkömiestä tai muuta erikoisammattimiestä. Kauttamme on saatavilla kaikki kiinteistön tekniset palvelut laadukkaasti ja nopealla aikataululla. Teknisten palveluiden tehokkuus perustuu vankkaan osaamiseen ja tehokkaaseen tiedonkulkuun. Ongelmien ratkaisu on meille arkipäivää, jätä kiinteistösi korjaukset meidän huoleksemme, me välitämme kiinteistöstäsi.

Selco Oy

Kauttamme on saatavilla kaikki kiinteistön tekniset palvelut laadukkaasti ja nopealla aikataululla

Selco Oy:n asiantuntijat tarjoavat myös konsulttipalveluita koskien kiinteistösi siivous- ja kiinteistöhuoltoasioita. Jos tarvitset apua sopimuksen solmimisessa, me autamme.
Energianhallinta on meille tuttua. Oikein säädetty ja toteutettu energianhallinta voi tuoda kiinteistöllesi jopa 20 % säästön vuodessa lämmityskuluissa. Me haluamme auttaa kiinteistöäsi saavuttamaan kustannustehokasta energianhallintaa ympäri vuoden.

Remontointipalvelumme kautta saat huoneistoremontit, saunaremontit, piharakennuksien kunnostustyöt tai vaikkapa tapetointipalvelut. Teemme remonttipalveluita taloyhtiöille, liikekiinteistöihin, omakotitaloihin sekä yksityisasiakkaille.

Toimitamme ja vaihdamme suodattimet asuin- sekä liikekiinteistöihin.

Selco Oy

 

Toiminta-alueet

EspooHelsinkiVantaaKirkkonummi
Eteläinen Espoo (Westend, Haukilahti, Matinkylä,), Olari, Piispankylä, Niittykumpu, Friisilä, Mankkaa, Tapiola, Otaniemi, Olarinluoma, Kaitaa, Iivisniemi, Suomenoja, Latokaski, Espoon Keskus ja sen lähialueet, Tuomarila, Leppävaara ja sen lähialueet, Kilo, Laajalahti ja Nöykkiö.Keskusta ja sen lähialueet, Töölö, Ruskeasuo, Lauttasaari, Jätkäsaari, Ruoholahti, Huopalahti, Käpylä sekä Pasila.Kaivoksela, Tikkurila, Hiekkaharju, Ylästö ja Kartanokoski.Keskusta ja lähi-alueet.
fiFinnish