Selco Oy on perustettu 1987. Ensimmäinen huoltosopimus tehtiin Köydenpunojankatu 8:n kanssa Helsingissä. Kysyntä kasvoi nopeasti kun huoltoliikkeet valtasivat alaa talonmiestoiminnan loppuessa.

Yritys toimi 1990-luvun alussa Espoossa ja Helsingissä mm. Hotelli Kalastajantorppa kuului sopimusten piiriin. Toiminnan alkuvuosina palvelukonseptina olivat huoltomiespalvelut ja siivous. Hyvin toimiva palvelu toi asiakkaakseen 90-luvun alkupuolella Espoon kaupungin vuokrataloyhtiöt, joista myöhemmin tuli Espoonkruunu. Yrityksemme oli harvoja yksityisiä huoltoliikkeitä, jotka pääsivät luomaan kiinteistöhuolto- ja siivoussopimuksia Espoon Kaupungin vuokrataloyhtiön kanssa. Alusta alkaen sopimuskumppaneitamme ovat olleet asuin- ja liikekiinteistöt.

Vuosien saatossa palveluvalikoimamme on kasvanut kysyntää vastaavaksi. Voimme ylpeänä tarjota asiakkaillemme kaikki kiinteistöhuoltoon liittyvät palvelut samasta palvelupisteestä. Yli 30 vuoden historian aikana olemme nähneet 1990-luvun laman ja 2000-luvun nousukauden.

Suomen historiassa 30 vuotta on lyhyt aika, mutta Selcolle se on pitkä ja arvokas aika. Se on antanut Selcolle vankan osaaminen ja kokemuksen, jota ei voi rahalla ostaa. Tänä päivänä meillä on se osaaminen ja kokemus, mitä kiinteistönne tarvitsee.

Yrityksemme on saavuttanut vakavaraisuuden, joka luo voimaa tulevaisuuden talouselämään, tästä osoituksena AAA-luottoluokitus sekä Suomen Vahvimmat – sertifikaatit.

fiFinnish