Laatua joka askelmalla

Selco Oy

Selco Oy on täyden palvelun kiinteistöpalveluyhtiö, joka tarjoaa kiinteistöllesi luotettavaa, joustavaa sekä asiakaslähtöistä palvelua. Toiminta-alueemme on pääkaupunkiseutu. 24h päivystys varmistaa, että palvelu on aina saatavilla.

Asiakkaitamme ovat erilaiset asuin- ja liikekiinteistöt. Huoltosopimuksemme on räätälöity ja mitoitettu asiakkaan tarpeiden mukaan. Haluamme omalta osaltamme varmistaa, että kiinteistö saa juuri oikeanlaista huoltoa, koska oikein tehdyt palvelusopimukset ylläpitävät tai jopa nostavat kiinteistösi arvoa. Haluamme, että asiakkaamme ovat turvallisissa käsissä. Henkilökuntamme ykkösprioriteetti on asiakaslähtöinen huoltopalvelu, olemme töissä sinua ja kiinteistöäsi varten. Toimintamme luotettavuudesta kertoo korkein AAA-luottoluokitus sekä Suomen Vahvimmat Sertifikaatit. Olemme myös Luotettava Kumppani.

Selco Oy:n liikevaihto on noin 1.5 miljoonaa. Olemme yksityishenkilöiden omistama yhtiö. Pidämme kaikessa toiminnassamme tiukasti kiinni arvoistamme. Selcolla on asiakkaaseen nähden kasvot. Pitkä historia velvoittaa meitä pysymään kehityksen mukana, tästä osoituksena meillä on hoidossamme kiinteistöjä, joissa on käytössä kehityksen uusimmat työkalut. Käytämme päivittäin työtehtävissämme sähköisiä huoltokirjoja ja vikailmoitusjärjestelmiä mm. FIMX ja Tampuuri.

Toiminta-alueemme ovat Espoossa Olari, Matinkylä, Haukilahti, Westend, Tapiola, Mankkaa, Niittykumpu, Kilo, Leppävaara, Suomenoja, Nöykkiö, Espoon Keskus ja edellä mainittujen lähialueet.

Selco Oy

Helsingissä palvelumme toimii mm. Lauttasaaressa, Jätäsaaressa,  Kampissa, Ydinkeskustassa, Töölössä, Ruskeasuolla, Käpylässä, Pasilassa sekä Lassilassa. Vantaalla Selcon palvelu toimii Tikkurilan ja Kartanokosken lähialueilla. Palveluitamme on saatavilla myös Kirkkonummella.

 

fiFinnish